CENA IZRADE SAJTA

Cena izrade sajta zavisi pre svega od vaših zahteva. Da bismo Vam olakšali računicu, napravili smo podelu u nekoliko paketa. Svaki od paketa se kasnije može proširivati na neograničen broj veb stranica.

START BIZNIS paket namenjen je klijentima koji žele prezentacioni sajt gde bi predstavili sebe ili svoje proizvode i usluge. Najčešća struktura kod ovakvih sajtova je: POČETNA, O NAMA, NAŠE USLUGE, GALERIJA, KONTAKT. Ukoliko Vam je potrebno više od 5 strana, svaka dodatna strana uvećava cenu za 20€.

PRO BIZNIS paket namenjen je klijentima koji imaju više sadržaja, npr. imaju više proizvoda ili usluga koje je potrebno detaljno predstaviti na svakoj zasebnoj strani sajta. Kod ovog paketa dobija se i kvalitetnija SEO optimizacija koja pomaže sajtu da se bolje izrangira na gugl pregledaču. Ukoliko Vam je potrebno više od 10 strana, svaka dodatna strana uvećava cenu za 20€.

PREMIUM BIZNIS paket namenjen je klijentima koji žele glomazne sajtove, veb šopove, sajtove koji treba da imaju neke napredne funkcionalnosti kao npr. buking, zatim višejezični sajtovi itd. Kod ovog paketa cena se formira prema zahtevima klijenta i može biti 500€, a može i nekoliko hiljada evra.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, obratite nam se na naš kontakt telefon za informacije 064/054-46-89, ili nam pišite na info@otvoriprozor.com, rado ćemo Vam, bez ikakve naknade uraditi procenu troškova, pružiti savet i dati odgovor na bilo koje vaše pitanje.

Odlučili ste se za određeni paket, sledeći korak je da nam se javite (imejl – kontakt forma – telefon) i ukratko objasnite kakav Vam je sajt potreban. Nakon toga, ćemo odrediti sve dalje korake izrade.

Pozovite
Gde smo